Alle samlingerKalender og online booking
Høyere pris på kveld og helg

Ta høyere pris på kveldstid og spesifiser når kveldstid starter

Oppdatert i dag

Ta høyere pris på kveld

Når du endrer en tjeneste via Klinikk > Tjenester har du mulighet til å spesifisere et påslag for timer som skjer på kveld eller helg.

Endre når kveldstid starter

Standardinnstillingen for kveldstid er klokken 17:00. Administratorer på klinikken kan endre tidspunktet ved å gå til Klinikk → Tjenester og trykke på knappen med de tre vertikale prikkene øverst til høyre.