Kalender og online booking
Endre rekkefølge på tjenester og behandlere

Hvordan å endre rekkefølgen som tjenster og behandlere vises i Selvbetjent booking.

Tomas Fagerbekk avatar
Skrevet av Tomas Fagerbekk
Oppdatert over en uke siden

Denne artikkelen er relevant for Klinikkadministratorer som bruker Selvbetjent booking. Dersom du ikke har kommet i gang med Selvbetjent booking, se denne artikkelen først.

Endre rekkefølge på tjenester

1. I appen, gå til Klinikk → Tjenester

2. Klikk på den prikkede knappen i øvre høyre hjørnet og velg Endre rekkefølge.

3. Dra og slipp for å endre rekkefølgen på tjenestene.

4. Klikk Lagre.

Ferdig! ✅
Dine tjenester kommer nå i valgt rekkefølge i Selvbetjent booking og kalenderen 🥳

Endre rekkefølge på behandlere

Denne delen gjelder kun dersom din klinikk har mer enn en behandler.

1. I appen, gå til Klinikk -> Selvbetjent booking

2. Scroll ned på siden og velg Endre rekkefølge

3. Dra og slipp for å endre rekkefølgen på behandlerene.

4. Klikk Lagre.

Ferdig! ✅
Behandlerene kommer nå i valgt rekkefølge i selvbetjent booking 🥳