Dag 1 med Konfidens: Kom i gang
Aslak Hollund avatar
Skrevet av Aslak Hollund
Oppdatert over en uke siden

👋 Velkommen til Konfidens

Hundrevis (og snart tusenvis 🤓) av profesjonelle behandlere innen mental helse bruker Konfidens hver dag for å forbedre sin praksis. Vårt mål er å gjøre det enkelt å starte og drive en privat praksis eller klinikk – ved å holde administrasjonen på et minimum samtidig som opplevelsen for dine klienter blir så bra som mulig.

I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom trinnene for å komme i gang. Hvis vi har gjort jobben vår, burde dette være en lek selv for de minst teknisk kyndige blant oss (hvis ikke, gi oss beskjed!) – du klarer dette! 💪

Trinn 1: Opprett en konto

Det er to måter å få en Konfidens-konto på: Enten kan du motta en invitasjon til en eksisterende klinikk, eller så kan du registrere en ny klinikk.

En kommentar om hvordan vi bruker begrepet "klinikk": Når du registrerer en ny konto på Konfidens, refererer vi til det som en klinikk. For behandlere som jobber alene er du rett og slett en klinikk med én behandler. Hvis du oppretter en konto for en større klinikk, kan du enkelt invitere andre behandlere. På denne måten kan Konfidens vokse med deg 😍

🤝 Aksepter en invitasjon til å bli med i klinikk

1. Du burde ha fått en invitasjon på e-post. Klikk på lenken i e-posten. Hvis du ikke finner e-posten, sjekk søppelpost og/eller sjekk at invitasjonen ble sendt til riktig adresse.

2. Følg stegene. Det er viktig å logge inn med det samme telefonnummeret du ble invitert på da invitasjonen er knyttet til et bestemt telefonnummer. Hvis du opplever problemer med å registrere deg, vennligst kontakt klinikkadministratoren for å forsikre deg om at riktig nummer ble brukt.

🚀 Opprett en ny konto

Gå til denne siden og følg de veiledningen. Det burde være kjapt gjort!

Herregud! Du er allerede klar til å begynne å skrive notater for klienter, og det tok bare et minutt eller to 🤩 Selv om du kan ta imot klienter nå, er det noen flere trinn vi anbefaler at du fullfører for å få mest mulig ut av Konfidens.

Trinn 2: Sett opp det grunnleggende

Oppdater forretningsopplysningene dine

1. Klikk på Klinikk i sidepanelet og velg Generelt i undermenyen.

2. Gi klinikken din et navn og oppgi selskapsopplysningene dine. Du må oppgi et organisasjonsnummer for å få tilgang til visse funksjoner.

3. Klikk Lagre.

Aktiver funksjonene du ønsker

Du må ha oppdatert forretningsopplysningene dine før du kan gå videre med dette trinnet.

Gå til Klinikk → Velg funksjonalitet og skru på ønskede funksjoner. Funksjonene du aktiverer vil være tilgjengelige for alle behandlere på klinikken din.

Valgfritt: Inviter medarbeidere

Hvis du driver en klinikk med flere behandlere, kan du enkelt invitere kollegene dine ved å gå til Klinikk → Medarbeidere. Klikk på + Ny medarbeider-knappen og fyll ut navn, e-post og telefonnummer. Forsikre deg om at e-post og telefonnummer er korrekte, da begge deler er nødvendige for at invitasjonen skal fungere.

Opprett din første tjeneste

I Konfidens er alle klientavtaler knyttet til en tjeneste. Tenk på tjenestene som produktene praksisen din selger. Tjenestene har standardinnstillinger som sparer deg mye tid når du inviterer klienter eller de bestiller selv på nettet. Dette er også stedet der du setter opp automatisk avtalebekreftelse og påminnelsesmeldinger.

1. Gå til KlinikkTjenester og trykk på Ny tjeneste.

2. Fyll inn feltene for å lage tjenesten din og trykk lagre.

Forhåpentligvis er de fleste innstillingene relativt selvforklarende. Men hvis du har noen spørsmål, har vi skrevet en mer grundig forklaring av de ulike trinnene her →

👏 Gratulerer! Du er nå klar til å bruke kalenderen og booke avtaler med klienter. Neste steg er å sette opp online booking slik at klientene selv kan booke.

Trinn 3: Gjør deg klar for Online Booking

Å tillate klientene muligheten til å booke avtaler selv på nettet er utvilsomt en stor tidsbesparing. Det strømlinjeformer ikke bare prosessen for deg, men gir også klientene kontroll og fleksibilitet. Det er enkelt å komme i gang!

Skriv din bio og last opp et bilde

Gå til Innstillinger → Profil. Skriv en god beskrivelse og last opp profilbildet ditt. Dette er viktige steg for å gjøre et godt inntrykk på bestillingssiden.

Sett åpningstidene dine

Åpningstidene settes av hver enkelt utøver. For å sette dine, gå til Innstillinger → Arbeidstider og legg inn ønsket timeplan.

Sett tilgjengeligheten din

Gå til Innstillinger → Selvbetjent booking og velg din ønskede tilgjengelighet. Hver terapeut i klinikken kan administrere sine egne individuelle preferanser.

Nye og eksisterende klienter: lar hvem som helst bestille en avtale med deg. Flott hvis du har tilgjengelig kapasitet for nye klienter.

• Bare eksisterende klienter: tillater bare eksisterende klienter å booke avtaler. For å gjøre dette må de logge inn på bookingsiden. En god mulighet hvis du har begrenset kapasitet og ikke ønsker at nye klienter opptar tid som bør gå til de som allerede er under behandling, samtidig som du fortsatt ønsker fordelene ved selvbetjent booking.

De to nederste alternativene er ganske rett frem, så vi holder oss til det for nå.

Velg tidsmagneten din

Gå til Innstillinger → Selvbetjent booking og velg ønsket innstilling for tidsmagnet. Tidsmagneten hjelper deg med å unngå hull i kalenderen ved å begrense hvilke tider klienter kan booke selv. Vi har en egen guide til hvordan dette fungerer her.

Velg tjenestene dine

Hver behandler tilknyttet klinikken kan velge hvilke av klinikkens tjenester de tilbyr.

Klinikkledere kan gjøre mange av disse trinnene for terapeutene ved å gå til Klinikk → Medarbeidere og klikke på de tre prikkene ved siden av en kollegas navn.

Sjekk innstillingene

Gå til Klinikk → Selvbetjent booking og gå gjennom innstillingene. Forsikre deg om at bookinglenken er slik du vil ha den og sett bookingperiodene dine.

Link til selvbetjent booking

Nå er det eneste som gjenstår å gjøre bookinglenken din tilgjengelig for klienter 🙌

1. Gå til KlinikkSelvbetjent booking

2. I boksen øverst på siden klikker du på rullegardinmenyen og velger hvilken lenke du vil ha, og klikk Kopier lenke.

3. Lag en knapp på nettsiden din som linker til bookingsiden (eller bruk den hvor som helst du finner det nyttig).

💡 Konfidens støtter direkte lenking til en forhåndsvalgt behandler eller tjeneste. Dette gir stor fleksibilitet. For eksempel, hvis du presenterer klinikkens behandlere på nettsiden din, kan du opprette en knapp for hver av dem som starter bestillingsprosessen direkte med den spesifikke behandleren.

Puh! Hvis du fortsatt henger med, bra jobba 👏

Vi har dekket mye. Forhåpentligvis var det greit å følge. Du burde nå være klar til å starte din reise innen mental helse med Konfidens og til å hjelpe flere klienter enn noen gang før.

Hvis du skulle støte på problemer, er vi her for å hjelpe når som helst. Nå, gå og hjelp noen som trenger det ❤️