Alle samlingerKalender og online booking
Online booking for selvstendige terapeuter

Er du eneste behandler i din praksis? Les denne guiden for et smart tips til oppsett av din online booking.

Aleksander Erichsen avatar
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert over en uke siden

Dersom du er eneste behandler i din praksis anbefaler vi å gjøre en liten tilpasning av din online booking slik at opplevelsen blir så effektiv som mulig for dine klienter.

I stedet for å starte bestillingsflyten med at klienter må velge ønsket behandler, kan du starte bestillingsflyten med deg som forhåndsvalgt behandler. Dette er anbefalt dersom det ikke er flere behandlere å velge mellom og vil spare klienten for unødvendige steg.

Slik gjør du

1. Åpne nedtrekksmenyen i den grå boksen på toppen av av siden og scroll ned til bunnen av listen.

2. Velg ditt navn og trykk deretter på Kopier lenke.

3. Pek booking-knappen på din nettside til adressen du kopierte i steg 3.

For en komplett guide til å sette opp online booking, se her →