Arkivere klient

Arkiver klienter som ikke lenger har et aktivt behandlingsforløp slik at du får en mer oversiktlig klientliste.

Tomas Fagerbekk avatar
Skrevet av Tomas Fagerbekk
Oppdatert over en uke siden

Trykk på de tre prikkene ved en klientlisten og velg Arkiver klient.

For å se arkiverte klienter trykker på den lille teksten i bunnen av listen Vis arkiverte klienter.

For å reaktivere en klient viser du listen over arkiverte klienter, trykker på de tre prikkene og velger Reaktiver klient.