Din første klient

Steg for steg hvordan du tar imot din første klient

Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert denne uken

Det første du må gjøre med nye klienter er å registrere dem i systemet. Klikk på Klienter i sidemenyen for å gå til klientlisten.

Legg til klient

Det eneste du trenger for å legge til en ny pasient er et navn. Vi anbefaler også å legge inn telefonnummer og e-post om du har det. All annen personalia oppgir du etter at pasienten er opprettet. På denne måten kan du komme raskest mulig i gang med en ny pasient.

Legg til fler personopplysninger

Klikk på fanen for personopplysninger på toppen av siden. Konfidens støtter mange ulike typer personopplysninger. Når du legger til et gyldig fødselsnummer vil du legge merke til at alderen på pasienten vises ved siden av navnet i toppen.

Skriv din første journal

Gå til journalfanen og klikk på på Nytt notat for å lage ditt første journalinnlegg. Den første linjen i notatet er tittelen.

Konfidens støtter tastatursnarveier. Trykk cmd (Mac) / ctrl (Windows) + b for fet tekst, i for kursiv og u for understreking.

Signering av notater

I tråd med gjeldende lover for helsepersonell krever Konfidens at behandleren signerer journalnotatet når det er ferdig skrevet. Når et notat er signert er det ikke lenger mulig å redigere innholdet løpende. Dersom det er behov for å gjøre endringer i ettertid må man gjenåpne notatet ved å trykke på de tre prikkene til høyre på kortet og velge Rediger.

Sikker filopplastning

Du har et sikkert filområde for hver klient. Gå til seksjonen for Filer for å laste opp filer. Du kan gi hver fil et eget navn og beskrivelse for å holde listen ryddig. Trykk på de tre prikkene til høyre for en fil for å gjøre endringer, slette eller laste ned.

Bra å vite

🔐 Alt du skriver, lagres automatisk og sikkert i skyen. Dette indikeres med det lille grønne checkmark-ikonet øverst til høyre på et notat.

🗓️ Du kan endre datoen på journalinnlegget. For å gjøre dette, åpner du innlegget og klikker på datoen for å redigere den.

👀 Du kan åpne/lukke alle innlegg ved å klikke på knappen med de to pilene i menylinjen over notatene. Dette lar deg raskt bytte mellom en oversikt over klienthistorikken og et dypdykk i detaljene.

🎗️ Ved å klikke på memo-knappen øverst til høyre på siden, kan du legge til en huskelapp under klientnavnet. Dette er flott hvis det er viktig informasjon du ønsker å være sikker på at du husker.