Hjelp til innlogging

Metoder og hjelp i innlogging til Konfidens

Oppdatert i går

Hvem er denne artikkelen for?

Denne artikkelen hjelper klinikkadministratorer og behandlere å logge inn i Konfidens.

Dersom du er en klient av en terapaut, log inn på booking.konfidens.no.

1. Skriv inn ditt telefonnummer

1. Skriv inn ditt telefonnummer

Innlogging med et utenlandsk nummer

Dersom du har et telefonnummer fra et annet land, sett inn landskode med + før du skriver inn telefonnummeret ditt.

2. Skriv inn engangskode fra SMS

Skriv inn koden sendt til telefonnummeret markert i blått.

Mottar du ingen kode?

Dersom du ikke mottar en kode, vurder følgende:

1. Verifiser at telefonnummeret (markert i blått) er ditt telefonnummer. Hvis ikke, gå tilbake og skriv inn korrekt telefonnummer.

2. Har du registrert deg tidligere? Dersom du ikke har en bruker vil du ikke motta en SMS. Klikk Registrer dersom du ønsker å opprette en bruker

3. Om hverken 1) eller 2) gjelder for deg, klikk på den blå teksten "Not receiving code?" øverst. Om du logger inn fra en kjent enhet vil du har få mulighet til å sende koden via e-post.

3. Skriv inn passord

Dette steget gjelder kun for brukere som har satt passord. Vi anbefaler å sette passord for å øke din sikkerhet. Dette kan gjøres via Innstillinger > Sikkerhet.

Etter du har oppgitt engangskode kan du bli spurt om passord. Hvis så, oppgi passordet ditt for å logge inn.

Usikker på ditt passord?

Dersom du er usikker på hva ditt passowrd er, klikk Glemt passord? for å motta en lenke på e-post for å sette nytt passord.

4. Verifisering med BankID

Dette steget gjelder kun for brukere som har identifisert seg med BankID, og logger inn fra en ny enhet.

Etter du har skrevet inn passord, kan du bli bedt om å oppgi BankID. I så fall klikker du på Gå til BankID og gjennomfører identifisering med BankID for å bli logget inn.

Kommer du fortsatt ikke inn?

Ring oss eller send en e-post på [email protected] fra din registrerte e-postadresse, så ringer vi deg opp igjen på ditt telefonnummer for å hjelpe deg.