Gå til hovedinnhold
Import fra Easy Practice

Importer alle klienter og journaler fra Easy Practice. Raskt og enkelt!

Aleksander Erichsen avatar
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert over en uke siden

Å komme i gang med Konfidens skal være enkelt. Derfor har vi laget støtte for å importere all historikken din fra EasyPractice til Konfidens.

Eksporter journalene og klientene dine fra Easy Practice

1. Logg inn på din EasyPractice konto. Gå til innstillinger og velg Import/Export

2. Under Eksporter, velg Klienter fra nedtrekksmenyen. Huk av på Tilpass eksportkolonner og velg alle kolonnene. Klikk Eksporter.

3. Gjenta samme prosess for Journaler (CSV).

4. Når eksportene er klare kan du laste ned filene under fanen Pågående eksportering. Dersom noen av dem er en .zip fil må du pakke opp disse før de lastes opp til Konfidens!

Importer journalene og klientene til Konfidens​

1. Logg inn på Konfidens og trykk deretter på denne linken: https://app.konfidens.no/innstillinger/import/

2. Velg EasyPractice og trykk Neste. Last opp filene og følg instruksjonen.

Dersom du har spørsmål omkring dette, ta gjerne kontakt på [email protected] eller i chatten nede til høyre.