Kalender og online booking
Videresend klient etter selvbetjent booking
Aslak Hollund avatar
Skrevet av Aslak Hollund
Oppdatert over en uke siden

Konfidens kan videresende klientene dine til din nettside etter de har fullført en booking i bookingportalen. Dette kan være nyttig hvis du har brukeranalyseverktøy som du bruker på din nettside, hvis du ønsker å sende klientene dine til et skjema eller hvis du ønsker å gi en standard beskjed til alle som booker en time hos deg.

Men, vær klar over at hvis du skrur på videresending så bytter du ut Konfidens sin bookingbekreftelses-side. Derfor bør du sørge for å fortelle klienten at bookingen gikk som den skulle på nettsiden du sender de til. Vi viser også nyttig informasjon om timen, så vi anbefaler ikke å sette opp videresending med mindre du trenger det. Klienten får informasjonen tilsendt på e-post og / eller SMS, så informasjonen er ikke tapt hvis du bruker videresending.

Hvordan sette opp videresending etter booking

1. Trykk på Klinikk i sidemenyen, og så på Selvbetjent booking.

2. Scroll ned til bunnen av siden og trykk på Vis avanserte innstillinger.

3. Skriv inn lenken du ønsker å videresende til.

Videresending av UTM-parametre

Hvis du bruker UTM-parametere for å spore lenker på nettsiden din kan du bruke disse når du sender klienter til bookingportalen. Vi sørger for at de samme parameterene er med når vi sender brukeren tilbake til din nettside.