Alle samlingerJournal og klienter
Behandler i mer enn 1 klinikk

Hvordan bytte mellom å bruke forskjellige klinikker i Konfidens

Tomas Fagerbekk avatar
Skrevet av Tomas Fagerbekk
Oppdatert over en uke siden

De fleste er kun medlem av 1 klinikk.

Når du logger inn, vil du se navnet på klinikken din øverst i venstre hjørne. Hvis du er medlem av flere klinikker, kan du klikke på ikonet for å bytte mellom dem.

Hvorfor forsvinner kundene mine når jeg bytter klinikk?

Klientene er tilknyttet en klinikk. Bytter du klinikk via menyknappen vil klienten ikke lenger vises.

Hvordan kan jeg opprette en ekstra klinikk?

Hvis du ønsker å opprette en ekstra klinikk, kontakt oss via chat.

Overføre klient mellom klinikker

For å overføre en klient fra en klinikk til en annen, må du være medlem av begge klinikkene.

Finn klienten i listen og velg "Overfør til en annen klinikk" fra rullegardinmenyen, som vist nedenfor.

Må jeg betale ekstra hvis jeg blir med på to klinikker?

Hver klinikk har sitt eget abonnement. Hvis du kun bruker én klinikk, velger du ganske enkelt et "Gratis" abonnement for klinikken du ikke bruker, og bytter klinikk ved å bruke knappen øverst til venstre.

Ønsker du betalt abonnement for flere klinikker, må du betale en gang per klinikk.