Alle samlingerKalender og online booking
Legg ut tider for online booking

Lær hvordan du kan legge ut enkeltstående perioder for online booking.

Aleksander Erichsen avatar
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert over en uke siden

I denne guiden går vi gjennom hvordan du kan legge ut spesifikke ledige perioder for online booking, uten å sette opp en ordinær arbeidsuke.

Dersom du trenger hjelp til å sette opp dine generelle arbeidstider: Følg heller denne guiden →

Slik gjør du

1. Gå til Innstillinger → Arbeidstider og steng alle dagene.

2. Gå til bunnen av siden og trykk på knappen + Nytt unntak.

Velg dag i kalenderen, trykk på bryteren for å åpne dagen og legg til en eller flere perioder der du er tilgjengelig. Du også velge hvilken tjenester du tilbyr i dette tidsrommet.

Du kan også opprette unntak direkte fra kalenderen:
Trykk på knappen med de tre prikkene og velg "Unntak fra arbeidstid".