Alle samlingerBehandlernettverk.no
Fakturere forsikringssaker

Hvordan skjer fakturering mot forsikringselskap for timer hos psykolog.

Oppdatert i går

Hvem er denne artikkelen for?

Denne artikkelen passer for både klinikkadministratorer og behandlere i klinikker som er har skrudd på Digicare-funksjonaliteten som er nødvendig for å kunne ta forsikringskunder.

Opprette en time fra forsikringssak

Forsikringskunder booker vanligvis timer med deg via en egen portal, Behandlernettverk.no. Når du har koblet opp Behandlernettverk.no mot din klinikk i Konfidens, kan du motta slike timer rett inn i Konfidens.

Dersom du har et saksnummer kan du også søke opp og legge til forsikringssaker manuelt.

Om fakturering mot forsikringsselskap gjennom Digicare
Fakturering av forsikringssaker har en håndfull særskilte krav til seg, som Konfidens tar ansvar for å validere og inkludere i faktureringen for deg. Se egen artikkel for detaljer rundt de ulike kravene for å fakturere forsikringsselskap.

Finne fakturaer klare for fakturering

Du finner fakturaer som er klare for utsending mot forsikringsselskap ved å filtere på EHF-utkast i fakturarapporten.

Sende faktura til forsikringsselskap

Klikk på de inviduelle fakturaene i listen og velg deretter Send EHF-faktura.

Valideringsfeil ved sending av faktura

Det finnes ekstra krav for fakturering mot forsikringsselskap som Konfidens validerer mot. Dersom fakturaen har valideringsfeil, vil det være synlig her med informasjon om hva du skal gjøre. Les mer i egen artikke lom krav til fakturering mot forsikringsselskap.

I vinduet som popper opp, velger du når du ønsker fakturaen sendt, og bekrefter.

Avhengig av valget du har satt, blir fakturaen enten sendt eller lagt til sending.

Da var det gjort!

Automatisk fakturering

Ta kontakt med support dersom du ønsker å skru på automatisk utsending av fakturer mot forsikringsselskap.