Alle samlingerKlinikkadministrasjon
Kom i gang med Behandlernettverk.no

Slik skrur du på integrasjonen mellom Konfidens og Behandlernettverk.no for mottak av forsikringssaker.

Aleksander Erichsen avatar
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert denne uken

Behandlernettverk.no er et bindeledd mellom forsikringsselskaper og deg som behandler. Ved å sette opp Behandlernettverk kan forsikringsklienter booke time hos deg selv. Når timen er over sendes EHF-faktura til oppdragsgiver automatisk.

Du kan lære mer om tjenesten på deres egne nettsider.

😵‍💫 Står du fast? Oppdaget noe rart? Si ifra!

Integrasjonen med Behandlernettverk er rykende fersk, og da er faren for «barnesykdommer» alltid til stede. Om du skulle snuble over noe som virker rart eller som er vanskelig å forstå, ta gjerne kontakt med [email protected]

Steg 1: Aktiver funksjonalitet for Behandlernettverk

Steg 2: Bli verifisert

Alle klinikker som skal fakturere via Konfidens må gjennomføre en verifisering, også kjent som «Know Your Customer (KYC)».

Gå til Klinikk Betaling for å starte prosessen. Følg deretter instruksjonene på skjermen. Se vår artikkel om verifiseringsprosessen for en mer detaljert gjennomgang.

Hva menes med «bankkode» og kontonummer (7 siffer)?!

Et godt stykke uti verifiseringen, vil du bli spurt om å oppgi bankkode og kontonummer. Dette er dessverre IKKE helt intuitivt. Med bankkode menes fire første sifrene. For kontonummer skal du skrive inn de syv siste sifrene av ditt vanlige kontonummer. Forstå det den som kan 🤷‍♂️

Steg 3: Opprett tjeneste med tjenestekode

• Gå til Klinikk → Tjenester. Velg deretter Ny tjeneste.

• Scroll ned til Behandlernettverk-seksjonen

• Skru på Synlig på Behandlernettverk.no

• Velg tjenestekode. Tjenestekoden må samsvare med en avtale du har.

• Fyll ut resten av skjemaet og trykk Lagre.

Gjenta stegene ovenfor for hver tjenestekode du har en avtale for.

Steg 4: Legg inn HPR-nummer

Hver behandler som ønsker å gjøre seg tilgjengelig på Behandlernettverk, må gjøre følgende:

Steg 5: Aktiver integrasjonen

Vi har gjort en antakelse om at du allerede har opprettet en Behandlernettverk-bruker og at du allerede har noen aktive avtaler. Hvis dette ikke er tilfelle, kontakt oss så hjelper vi deg

• Gå til Klinikk → Behandlernettverk.no og kopier Identifikator-koden.

• Trykk på klinikken din og deretter seksjonen Online Booking. Velg Konfidens som journalsystem. Når du blir spurt om «Ekstern ID», lim inn identifikator-koden fra tidligere. Lagre endringene.

• Klikk på en av klinikkens behandlere, og deretter på booking status. Her skal du linke hver digicare-behandler til en konfidens-behandler.

• Gå tilbake til Konfidens. Under «Avtaler» trykk på Hent oppdateringer-knappen (ikon av to roterende pilende). Etter noen sekunder bør du se at alle avtalene dine dukker opp i listen.

Steg 6: Arbeidstider

Hvilke timer klienter kan booke, bestemmes av arbeidstidene dine. Om du ikke er kjent med arbeidstider fra før, kan det være lurt å ta en titt på denne guiden.