Alle samlingerBehandlernettverk.no
Sjekkliste for synlighet på Behandlernettverk.no

Tips dersom din profil ikke er synlig ovenfor forsikringsselskap.

Oppdatert over en uke siden

Denne artikkelen beskriver mulige årsaker utenfor Konfidens til at et forsikringsselskap ikke ser din profil eller ledige timer. Spør oss gjerne på support før du følger denne guiden at alt er i orden med ditt oppsett i Konfidens.

Autorativ kilde for guider til Behandlernettverk.no og flere guider finner du her.

Du kan logge inn på Behandlernettverk.no via behandlernettverk.digicare.no.

1. Sjekk firmaets platformsynlighet

1. På hovedsiden, klikk på ditt firma.

2. Under "Firmainformasjon", sjekk at ditt firma ikke viser noen av de to avkrysningene markert i rødt under. Dersom en eller begge er synlige, klikk Endre og fjern markeringen i skjemaet.

2. Sjekk at klinikken er online

1. På hovedsiden, velg ditt Firma, og deretter din Klinikk. Dersom Online booking har status Online, er denne delen OK. Dersom den er Offline, Klikk på pilen til høyre.

​​

2. Dersom Konfidens er markert Offline under "Online Booking", klikk på pilen til høyre.

Dersom Konfidens er Online, kan du se bort fra denne delen. Dersom du er møtt med beskjeden "Legg til Online booking" er ikke Konfidens satt opp med Digicare enda. Se i så fall egen guide.

3. Sørg for at avhukingen for "Klinikken er Offline" er fjernet, og klikk "Aktiver online booking".

4. Dersom du mottar en feilmelding som sier "Error: Kunne ikke koble til journalsystemet ditt." ligger det en feil i oppsettet ditt hos Konfidens. Se i så fall egen artikkel om dette eller besøk din statusside om Digicare inne i Konfidens.

2. Sjekk behandlerens synlighet

1. På hovedsiden, velg ditt Firma, og deretter din Klinikk. Klikk på pilen til høyre.

2. Finn den akutelle behandleren i listen, og klikk på pilen til høyre.

3. Sjekk først at du ikke har en rød sirkel med tall i under Avanserte Innstillinger.
    Dersom du har en rød sirkel, klikk på den og fjern deretter skjuling for den eller de aktuelle partnere du har, og deretter klikk Bekreft og legg til.

4. Dersom Bookingstatus vises som Offline i bildet over er ikke Konfidens koblet opp mot denne behandleren. Se i så fall egen artikkel om oppsett eller besøk din statusside om Digicare inne i Konfidens.

3. Sjekk profilens tilknytting

1. På hovedsiden, skal din profil allerede være markert "Tilknyttet klinikk". Klikk på pilen til høyre.

2. Nederst på siden finner du overskriften Tilgjengelighetstatus. Sjekk der at den står som Tilgjengelig. Dersom den ikke gjør dette, må du klikke Endre og fjerne årsaken for utilgjengelighet.

4. Sjekk at klinikken er online

1. På hovedsiden, klikk