Alle samlingerJournal og klienter
Overføre klient til en annen klinikk

Slik går du frem for å overføre en klient fra en klinikk til en annen.

Aleksander Erichsen avatar
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert over en uke siden

Konfidens har støtte for at behandlere kan ha en bruker i flere klinikker. I denne guiden viser vi hvordan du går frem dersom du har behov for å overføre en klient fra en klinikk til en annen. Du må ha en bruker i begge klinikkene, både den klienten skal overføres fra og den du skal overføre klienten til.

1. Finn klienten du ønsker å overføre i klientlisten.

2. Klikk på de tre prikkene til høyre for navnet til klienten og velg Overfør til annen klinikk.

3. Velg klinikken du ønsker å overføre klienten til i nedtrekksmenyen som dukker opp.