Gå til hovedinnhold

Overføre klient til en annen klinikk

Slik går du frem for å overføre en klient fra en klinikk til en annen.

Hvem er denne artikkelen for?

Denne artikkelen er for behandlere som er tilknyttet flere klinikker, og ønsker å overføre journal og klientdata til en annen klinikk.
​
Du må ha en bruker i begge klinikkene, både den klienten skal overføres fra og den du skal overføre klienten til.

1. Finn klienten

Finn klienten du ønsker å overføre i klientlisten.
​

2. Velg å overføre data

Klikk på de tre prikkene til høyre for navnet til klienten og velg Overfør data til annen klinikk.

Ser du ikke overføre-knappen?
Knappen er ikke synlig dersom du kun er tilknyttet én klinikk.
​
Noen klinikker har også et oppsett hvor det er klinikken som har behandlingsansvar, ikke den enkelte behandleren. I disse tilfellene kan du ikke overføre journaldata til en annen klinikk. Ta kontakt på chat om du har spørsmål om dette.

3. Velg klinikk å overføre til

Velg klinikken du ønsker å overføre klienten til i nedtrekksmenyen som dukker opp.
​

Hvorfor føres ikke all data over?

Avtaler og deres fakturaer som er opprettet i en klinikk kan ikke overføres til en annen fordi de er påkrevd for regnskapsføring i den bedriften der de ble fakturert fra.


Informasjon om journalpliktig helsehjelp gitt av andre behandlere kan ikke overføres fordi behandleren selv må ha tilgang på dette.
​
Om ingenting av disse punktene er relevant for din klient, kan du slette klienten i punkt 4, under.


4. Fjerne klient fra opprinnelig klinikk (valgfritt)

Klienten slettes ikke automatisk fra den opprinnelige klinikken. Om du ønsker å arkivere elelr, slette klienten fra den opprinnelig klinikken, se artikkelen Arkivere en klient.

Svarte dette på spørsmålet?