Alle samlingerSerier
Behandlingsserier

Før timer på en klient mot en serie. Serier kan ha egne fakturamottakere og maks antall timer. Nyttig for blant annet forsikringssaker.

Tomas Fagerbekk avatar
Skrevet av Tomas Fagerbekk
Oppdatert over en uke siden

Serier er en funksjon som lar behandleren føre timer med en klient mot en definert serie der innstillinger kan skille seg fra klientens øvrige avtaler.

Et godt eksempel på dette er forsikringssaker, der en klient gjerne har tilgang til et maks antall timer, det er et forsikringsselskap som skal være fakturamottaker og fakturaene må inneholde en spesifikk sakID.

I alle tilfeller der noen andre enn klienten selv skal betale, det er en begrensing på antall timer eller man trenger å legge ved spesifikke detaljer fakturaen, kan serier gjøre arbeidet enklere.

Slik oppretter du en serie

1. Gå inn på klientens profil og fanen Bookinger.

2. Klikk på den lille pilen ved siden + Ny avtale

3. Gi serien et navn og fyll inn eventuell annen informasjon (Se avsnitt lenger ned for mer informasjon om fakturamottaker). Klikk Lag ny serie.

Gratulerer, du har nå opprettet en serie! Neste steg er å føre timer mot denne serien.

Slik fører du timer på en serie

1. For å føre timer mot en serie, begynn å opprette en timeavtale slik du vanligvis gjør. Gå til kalenderen, trykk på ønsket tidspunkt og velg klient.

2. I nedtrekksmenyen for tjeneste og serie vil du nå se en liste over aktive serier på den aktuelle klienten, samt de ulike terapitjenestene til klinikken.

3. Velg ønsket serie. Når dette er gjort vil det dukke opp en ny nedtrekksmeny for å velge tjeneste.

4. Opprett timeavtalen som normalt.

Det var alt!

Hvis du nå går tilbake til klientens profil og fanen for Bookinger, vil du nå se at timene som er ført mot en serie er tydelig markert med seriens navn. Dersom du har oppgitt et maks antall avtaler på serien vil det også markeres hvor mange av de tilgjengelige timene som er brukt.

Funksjonaliteten for serier er under utvikling og flere innstillinger og muligheter legges til i tiden fremover.