Pausetid mellom avtaler

Denne guiden viser hvordan du kan sette av tid mellom avtalene, for f.eks. journalføring eller foreberedelser til ny time.

Tomas Fagerbekk avatar
Skrevet av Tomas Fagerbekk
Oppdatert over en uke siden

Standard pausetid for tjeneste

Når du som klinikkadministrator oppretter en ny tjeneste, har du mulighet til å sette hvor lang pause som skal legges etter hver avtale. Pausetiden blokkerer kalenderen, slik at det ikke opprettes nye avtaler for tett på den forrige, og gir behandleren tid for å skrive journal eller forberede seg til neste time.

Du kan se og sette pausetid for tjenestene under Klinikk -> Tjenester.

Sette personlig pausetid

Klinikkadministrator kan ha satt pausetider som ikke passer deg som individuell behandler. Dersom du ønsker å ha en egendefinert pause, og ikke følge klinikkens innstillinger, kan du overstyre dette via: Innstillinger -> Selvbetjent booking -> Pausetid

Sette personlig pausetid på vegne av ansatte

Dersom du er klinikkadministrator, og ønsker å sette egendefinert pausetid for en behandler i klinikken, kan du gjøre dette via Klinikk -> Medarbeiderere.

Finn den aktuelle behandleren, og velg "..." -> Pausetid etter timer