Alle samlingerBetaling
Kom i gang med betaling

Alt du trenger for å ta betalt med Konfidens

Oppdatert over en uke siden

Denne guiden forklarer alt du trenger å vite for å ta betalt med Konfidens. For oversiktens skyld har vi delt det hele i fem deler:

Start prosessen

Før du kan begynne å bruke betalingsløsningen, er du nødt til å oppgi en del opplysninger om klinikken.

• Velg Klinikk i sidemenyen

• Gå til Betaling i undermenyen

• Finner du ikke betaling? Gå til Klinikk → ​Velg funksjonalitet for å skru på betalingsløsningen.

• Trykk på Kom i gang

• Velg mellom Enkeltpersonforetak og Selskap. Det er viktig at dette matcher selskapsformen som er registrert i Brønnøysundregisteret.

• Etter du har valgt foretakstype vil et skjema dukke opp. Fyll ut skjemaet.

• Når du er ferdig, trykk på Lagre helt nederst på skjermen.

Neste steg er verifisering og fortsetter i del 2 av guiden. Klikk på lenken som passer din klinikk nedenfor.