Alle samlingerBetalingTa betalt
Ta betalt via bankoverføring

Ønsker du å ta betalt fra en klient med bankoverføring? Da er denne guiden for deg.

Oppdatert over en uke siden

Å følge denne guiden krever at din klinikk har satt opp Betalinger.

Når du legger til en betaling, har du muligheten til å velge 3 forskjellige faktureringsmetoder:

1. Automatisk: Bruk automatisk når du vil at Konfidens automatisk skal opprette fakturaen, og sende den til kunden. De vil også motta en betalingslenke der de kan betale for fakturaen.

2. Manuell: Hvis du ønsker at Konfidens skal opprette fakturaen, men senere bestemmer hvordan du mottar betalinger, velger du Manuell.

3. Eksternt: Konfidens vil ikke opprette en faktura. Hvis du har tenkt å opprette en faktura selv i et regnskapssystem som Fiken, Tripletex eller annet, velg dette.

Sende faktura til klient

1. Velg Betalingsprosess: Manuell

2. Når du er klar til å sende fakturaen, gå enten via klienter til klientens faktura-tab, eller klikk Se faktura fra kalenderen.

3. Se over at fakturaen er rett og mottaker er riktig. Om du trenger å endre pris, sette fakturabeskrivelse eller endre mottaker, gjør dette først. Klikk deretter Ferdigstill faktura.

4. Klikk på menyen på høyre side, og velg deretter Skriv ut. Du kan herfra også velge å laste ned som PDF.

5. Send fakturaen til mottaker via f.eks. e-post eller vanlig post.

Registrere faktura som betalt

Når betalingen er registrert kommer du tilbake til denne siden og velger Registrer betaling og deretter Bankoverføring med datoen den ble betalt.

Hurra, nå er fakturaen betalt!