Kalender og online booking
Automatiske timebekreftelser

Lær hvordan du setter opp automatiske timebekreftelser for e-post og SMS, innstillinger, hva meldingene inneholder og når de sendes.

Aleksander Erichsen avatar
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert over en uke siden

Standard meldingsinnstillinger for en tjeneste

Som klinikkadministrator har du mulighet til å sette standardinnstillinger for hvilke meldinger som sendes til klienten for hver tjeneste ved å gå til Klinikk Tjenester.

Scroll ned til seksjonen for varslinger. Her kan du velge hvilke meldinger som skal sendes til klienten. Innstillingene du setter her blir standarden for alle timeavtaler knyttet til denne tjenesten. Ved behov kan standardinnstillingen overstyres av behandleren for en enkelt booking.

Endre meldinger for en spesifikk timeavtale

Som behandler kan du se standardinnstillingene klinikkens administrator har satt for tjenesten ved å utvide Meldinger-seksjonen når du oppretter eller endrer en booking.

Om du ønsker, kan du her endre hvilke meldinger som skal sendes for akkurat denne timeavtalen.

Når sendes meldingene?

• Timebekreftelse: Timebekreftelser sendes ut umiddelbart når bookingen opprettes.

• Påminnelse: Påminnelse sendes ca. 24 timer før timen starter.

• Endringsvarsel: Endringsvarsel sendes til klient dersom tidspunktet for timen endres eller dersom timen endres fra fysisk til video, eller vice versa. Meldingen sendes umiddelbart etter endringen lagres.

• Kansellering: Kanselleringsvarsel sendes umiddelbart når timen kanselleres.

Hva inneholder meldingene?

• Årsaken for meldingen (påminnelse, kansellering, bekreftelse)

• Tidspunkt for timen

• Navnet på klinikken

• Lenke til side med mer informasjon (se under)

I meldingen inkluderes det en lenke til en side for den spesifikke bookingen. På bookingsiden kan klienten se tid og sted for timen, og har mulighet til å avbestille timen frem til klinikkens avbestillingsfrist. Dersom timen gjennomføres over video får klienten en knapp for å bli med i timen.

💡 Tips! Invitér deg selv til en time dersom du ønsker å se hvordan prosessen er for klientene dine.